CALGARY PROF VINDICATED OVER JIHADIST WARNINGS

A former U. Calgary professor says his warnings about potential radicalization on campus went ignored.

Advertisements

One response to “CALGARY PROF VINDICATED OVER JIHADIST WARNINGS

 1. AL-QAIDA, ISIS, AL-NUSRA, HAMAS, MOSLIM BROEDERS, MILLI GORUS verbonden imams hebben moslimjongeren in Nederland aangespoord jong te trouwen. Volgens hen is voor meisjes de ideale leeftijd 12 tot 18 jaar.

  Door de NL regeringen betaalde imams beschouwen Nederlandse vrouwen als hun eigendom. Die vrouwen hebben juridisch de status van oorlogsbuit en worden als zodanig behandeld. De hele wereld en alles dat zich daarop bevindt is immers door Allah alleen gecreëerd voor zijn gehoorzame volgelingen, de moslims.

  Profeet Mohammed consumeerde zijn kindvrouw Aïsja toen ze 9 jaar oud was en hijzelf al boven de 57, als voorbeeld voor zijn volgelingen die jihad machine tot stand moesten houden!! in landen o.a. katar, Marokko, Jemen en Saudi-Arabië, Pakistan, Afghanistan enz, trouwen moslimmannen in navolging van Mohammed nog steeds met meisjes onder de 10 jaar. Volgens Timmermans, zijn deze landen de beste vrienden van Nederland!

  Gedwongen huwelijken en creatie van een grote jihadistische volk in Nederland gaat gewoon door. Meer dan 90% van de moslims zijn uitgehuwelijkt, geboren puber meisjes zijn makkelijke prooien voor jihadisten, denk maar eens aan de lover boys, het meisjes zijn helemaal onder invloed en kan zelf niet meer nadenken.

  Hoge uitkeringen aan haat zaaiende imams, de subsidiestromen naar moslim clubjes, zelfs in Marokko wonende moslims veroorzaken een bredere jihadistische voedingsbodem, een grote gevaar voor Nederland. Voedingsbodem voor jihad wordt dus praktisch door de Nederlandse overheid gerealiseerd met behoud NL paspoorten, toeslagen, oneindige uitkeringen, kinderbijslagen, zelfs export uitkeringen naar marokko en Turkije.. etc etc etc. Corrupte politiek financiert islamitische heilige oorlog tegen Nederland. Dit is een heilige staatsdoctrine van Nederland geworden. Met deze regering zijn de IS gangers dadelijk ook nog slachtoffer en krijgen ze nog meer geld en zorg toe.

  Richting Nederland nog meer moslimmigratie en de opkomst van de islam wordt ook door de Rutte kabinet gesteund. Met als gevolg: 100 000 den nieuwe importbruiden, die kinderen niet kunnen opvoeden en per direct aan de jihadisten achterlaten. De aankomende jaren komen er dus massaal nieuwe jihadisten bij.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s